Viipurilainen Kotileipomo Facebook
Viipurilainen Kotileipomo Instagram
Viipurilainen Kotileipomo

Speedokymppi

MAAILMANHISTORIAN NELJÄS SPEEDOKYMPPI 19.8.2023

Taas kerätään varoja lasten ja nuorten liikunnan hyväksi! Ja juostaan Vääksyä askel kerrallaan maailman kartalle.Katso kartta

Vääksyn Speedokymppi sai alkunsa hetken mielijohteesta ja haasteesta kun Viipurilaisen kotileipomon Facebook-sivulle tehtiin korona-aikana Positiivisten uutisten katsaus -videoita. Haasteet täytyy lunastaa ja voit ilmoittautua mukaan juoksemaan kiireettä tai ripeämmin elokuisena lauantaina. Tehdään tästä TAAS kova juttu yhdessä! Speedokympin tarkoituksena on pitää yllä positiivisen ajattelun sanomaa ja liikunnan iloa.

Vääksyn Speedokymppi on leikkimielinen 10 km juoksu Vääksyn maastoissa, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan – uikkarit tai uima-asut päälle ja liikkeelle! Lähtö- ja maalipaikkana Viipurilaisen leipomo-myymälä (Pasolanharjuntie 1, Vääksy. Kanavagolfin vieressä.)

Tervetuloa juoksemaan tai kannustamaan ja nauttimaan kahvilan tarjoiluista ja oheismenosta!

Ennakkoilmoittauminen on toivottavaa ja voit tehdä sen alla olevalla lomakkeella. Myös paikan päällä voi ilmoittautua alkaen tunti ennen kisaa.

Tapahtumassa on vapaaehtoinen osallistumismaksu, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä Asikkalan Raikkaan ja Junior Pelicansin lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Maksutapa:
Tilisiirto
Tilinumero FI 69 5011 0920 0792 39
Saaja Viipurilainen kotileipomo oy
Viite Speedokymppi/osallistujan nimi/yritys

Lähtö klo 12 Viipurilaisen pihasta. Osallistujien parkkipaikka löytyy rakennuksen päädystä ja loput leipomon takana olevan tien varresta.

Säännöt kerrataan ennen lähtölaukausta.

Saavu paikalle viimeistään puoli tuntia ennen starttia, numeroiden nouto kahvilan terassilta/kioskista.

Kaikille osallistujille leipäpalkinto, lisäksi sekä miesten että naisten kolme parasta palkitaan kunnon palkinnoin.

Ilmoittautu mukaan

Lataa viime vuosien tulokset

Lataa 2022 tulokset Lataa 2021 tulokset Lataa 2020 tulokset