Viipurilainen Kotileipomo Facebook
Viipurilainen Kotileipomo Instagram
Viipurilainen Kotileipomo

Viipurilainen Kotileipomo

Viipurilainen Kotileipomo on perheyritys toisessa polvessa. Sen tukijalka on kaupoissa myytävät juureen lähiraaka-aineista leivotut ruis- ja artesaanileivät, jotka leivotaan perinteisin menetelmin. Lisäksi toimintaan kuuluu kahvilatoiminta. Leipä otetaan tosissaan, mutta työtä tehdään aina pilke silmäkulmassa. Ilo leipomisesta näkyy ja rehellisyys maistuu.

Viipurilainen Kotileipomo

Viipurilaiselle tärkeitä asioita ovat aito tuoreus, lähiruoka ja vastuullinen toiminta. Viimeisten vuosien aikana olemme uudistaneet toimintaamme laajentaen toimintaamme ja toimitilojamme sekä uusien vähittäiskaupan leipävalikoimaamme tavoitteemme, Suomen parhaan palaleipäsarjan, ympärille.

Palaleivät ovat saaneet hyvän vastaanoton ja olemme jatkuvasti leiponeet enemmän, luoneet työpaikkoja, laajentaneet toimitusaluettamme koskemaan koko Pääkaupunkiseudun, Hämeen ja Keski-Suomen.

Leipämme löytyvät niin Keskon kuin S-ryhmän ketjuista toiminta-alueella varsin kattavasti. Lisäksi toimintaamme kuuluu oma leipomon myymälä ja kahvila Vääksyssä.