Viipurilainen Kotileipomo Facebook
Viipurilainen Kotileipomo Instagram
Viipurilainen Kotileipomo

Tilausehdot

TILAAMINEN JA MAKSAMINEN

Tilauksen voi tehdä netissä herkkukaupassamme.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Voit maksaa tilauksen myös kahvilassamme noudon yhteydessä, mutta tässä tapauksessa tilaus pitää jättää joko puhelimitse 046 9234551 tai sähköpostilla herkkukauppa@viipurilainen.fi .

Jos olet liikkeellä hieman liian myöhään tai tilauksessa on enimmäistilausmäärä joka ylittyy olethan yhteydessä kahvilaamme 046 9234551. Katsotaan saisimmeko tilauksen kuitenkin järjestymään.

Häätilauksissa tai vastaavissa isoissa tilauksissa kannattaa olla yhteydessä heti, kun juhlien päivämäärä on tiedossa.

Normaalisti kakkujen tilausaikataulu on 3 kokonaista arkipäivää. Poikkeuksena isot sesongit (äitienpäivä, lakkiaiset, juhannus, joulu) jolloin tilausaikataulu on yleensä hieman tätä pidempi.

Sähköpostilla tulleita tilauksia käsitellään leipomossa arkisin klo 8-16 välillä. Kukin tilaus käsitellään mahdollisimman nopeasti sen saapumisesta, mutta viimeistään tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä.

Isommissa tilauksissa voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse herkkukauppa@viipurilainen.fi

Hääkakuista perimme 100€ varausmaksun, joka vähennetään toteutuneen tilauksen loppusummasta. Isoihin yli 400€ hääkakkutilauksiin kuuluu yksi kakkumaistelu-/suunnitteluhetki kanssamme.

Tilauksen hyväksyminen edellyttää, että asiakas antaa täydelliset, totuudenmukaiset ja ajantasaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttajan osalta vähintään nimen, postiosoitteen, puhelinnumeron, sekä sähköpostiosoitteen (joista asiakas on tavoitettavissa). Yritysasiakkaan on vastaavasti annettava yrityksen nimi ja Y-tunnus, asiaa hoitavan henkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti, postiosoite sekä laskutusosoite.

Emme tee laskuja yksityishenkilöille.


NOUTO JA SÄILYTYS

Tuotteet noudetaan ennalta sovittuna ajankohtana Viipurilaisen Kotileipomon kahvilastamme Pasolanharjuntie 1, 17200 Vääksy. Sunnuntaisin kahvilamme on suljettu. Emme kuljeta tuotteitamme asiakkaille. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa tilattu tuote noutohetkellä ja reklamoida heti mahdollisista ongelmista. Kakkujen mukaan annetaan leikkaus- ja säilytysohjeet.

Kahvilan aukioloajat:

  • syyskuu-huhtikuu ma-pe 7-17, la 9-15
  • toukokuu-elokuu ma-pe 7-18, la 9-15

Tuotteet pakataan kakku- tai leivoslaatikoihin kuljetusta varten. Leivät leipäpusseihin. Tuotteet tulee asettaa kuljettaessa tasaiselle alustalle, esimerkiksi auton jalkatilaan tai takatilaan, jotta ne pysyvät suorassa eivätkä pääse liikkumaan kuljetuksen aikana. Kylmäsäilytystä vaativat tuotteet tulee kuljettaa mahdollisimman viileässä ja huomioida ettei kuljetusaika ole liian pitkä. Asiakas on vastuussa tuotteiden, koristeiden yms. asianmukaisesta kuljetuksesta ja kylmäketjun katkeamattomuudesta.

Tuotteiden säilyvyys kannattaa tarkistaa aina noutohetkellä. Kakut ja leivokset ym. kylmäkuljetusta vaativat tuotteet tulee säilyttää jääkaapissa.

MUUTOKSET / PERUUTUKSET

Kakkutilauksia koskevat muutokset ja peruutukset tulee tehdä 3 arkipäivää ennen tilausten noutopäivää. Leivissä, täytetyissä leivissä, pitkoissa ja kahvileivissä peruutukset tulee tehdä 1 arkipäivää ennen tilauksen noutoa. Mikäli kakkutilaus peruutetaan alle 3 vuorokautta ja muissa tapauksissa alle 1 vuorokautta ennen noutopäivää, suoritettua maksua ei palauteta.

Varausmaksua hääkakuissa ei palauteta, mikäli tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta alle 7 vuorokautta ennen tilauksen noutoa. Hääkakuissa alle 3 arkipäivää ennen sovittua noutopäivää peruutetuista tilauksista veloitetaan 100% tilauksen kokonaissummasta.