Viipurilainen Kotileipomo Facebook
Viipurilainen Kotileipomo Instagram
Viipurilainen Kotileipomo

Palaleipäuutuudet

Päijännepala ja Porkkanapala

PÄIJÄNNEPALA

100% Täysjyväruista ja -kauraa
4 kpl, 320 g

Lähialueen ruista ja kauraa Salpausselän puhtaaseen veteen ja juureen leivottuna. Mieto ja aavistuksen hapan rukiin maku, jota kaura pyöristää komeasti. 100% täysjyvää. Yksinkertaisen kaunista ja rouheaa vastuullisella teemalla.

PORKKANAPALA

41% Kauraa ja porkkanaa
4 kpl, 300 g

Mehevä ja lempeä palaleipä, joka on klassinen yhdistelmä lähiraaka-aineita: vehnää, kauraa ja porkkanaa. Maistuu vauvasta vaariin ja aamusta iltaan.

PERHEELLE LEIPÄÄ – AITOA TUOREISTA LÄHIRAAKA-AINEISTA TEHTYÄ JUURILEIPÄÄ.

Se ei ole kovin monimutkainen toiminta-ajatus, mutta siihen on ollut hyvä tukeutua. Toivomme, että leivässämme maistuu viljelijöiden, raaka-aineiden, luonnon ja leipurin työn kunnioituksen lisäksi suomalaisen sinnikkään perheyrittäjyyden tarina.

Me, Ylä-Hemmilän veljekset, jatkamme vanhempiemme leipomoyritystä. Päätimme leipoa Suomen parhaan palaleipä-sarjan, joka on tuoretta läheltä. Jokaisessa palaleivässämme uskomme puhtaisiin lähiraaka-aineisiin ja juureen leipomiseen.

Tuoreus ja aitous tarkoittaa myös mahdollisimman lyhyttä ainesosalistaa. Silloin lähiraaka-aineen aito maku nostetaan jalustalle.

Olemme ylpeitä juuristamme ja leipämme juuresta. Leivän leipomisessa kiire ei käy. Leipämme hieman downshiftaavat, jotta kiire ja stressi haihtuvat. Leivän rakenne ja maku saavat leipurin rakkauden mukaansa.

TOIVOTTAVASTI MAISTAT.