Totuus maistuu paremmalta.

Viipurilainen Kotileipomo vuodesta 1924.

RUIS TULEE Mikon pellolta

Rukiin on kasvattanut lähirukiin viljelijä Mikko Tikkala

Ruis menee Mikolta alle kymmenen kilometrin matkan Vääksyn Myllylle missä se jauhetaan jauhoiksi perinteisin menetelmin kiviparilla.

Viipurilaiselle ruisleivän sydän, myllytuoreet jauhot, saapuvat muutaman kilometrin matkan aina tuoreina leivottavaksi.

Muiden kuin rukiin toimittajamme

Vehnäjauhot: Suomalainen vehnä, Fazerin mylly.
Kaura: Antti Vähälä, Vesivehmaa.
Erikoisjauhot: Päijät-Hämeen pienviljelijät.
Ohra: Jani Frusti, Tervajoki.

Postia leipureille

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

"Rehellisyys on hyvä raaka-aine."

Teppo Ylä-Hemmilä, Leipuri