Ruis tulee Timon pellolta | Viipurilainen

Totuus maistuu paremmalta.

Viipurilainen Kotileipomo vuodesta 1924.

Ruis tulee Mikon pellolta ja Fazerilta

Rukiin on kasvattanut lähirukiin viljelijä Mikko Tikkala.

Ruis menee Mikolta alle tunnin matkan Vääksyn Myllylle missä se jauhetaan jauhoiksi perinteisin menetelmin kiviparilla.

Viipurilaiselle ruisleivän sydän, myllytuoreet jauhot, saapuvat aina tuoreina leivottavaksi.

Muiden kuin rukiin toimittajamme

Vehnäjauhot: Suomalainen vehnä, Fazerin mylly.
Kaura: Antti Vähälä, Vesivehmaa.
Erikoisjauhot: Päijät-Hämeen pienviljelijät.
Ohra: Jani Frusti, Tervajoki.

Postia leipureille

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

"Rehellisyys on hyvä raaka-aine."

Teppo Ylä-Hemmilä, Leipuri