Viipurilainen Kotileipomo Facebook
Viipurilainen Kotileipomo Instagram
Viipurilainen Kotileipomo

Ruis tulee Mikon pellolta ja Fazerilta

Rukiin on kasvattanut lähirukiin viljelijä Mikko Tikkala.

Ruis menee Mikolta alle tunnin matkan Vääksyn Myllylle missä se jauhetaan jauhoiksi perinteisin menetelmin kiviparilla.

Viipurilaiselle ruisleivän sydän, myllytuoreet jauhot, saapuvat aina tuoreina leivottavaksi.

Muiden kuin rukiin toimittajamme

Vehnäjauhot: Suomalainen vehnä, Fazerin mylly.

Kaura: Antti Vähälä, Vesivehmaa.

Erikoisjauhot: Päijät-Hämeen pienviljelijät.

Ohra: Jani Frusti, Tervajoki.

Viipurilainen Kotileipomo

Postia leipureille

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Viipurilainen Kotileipomo